AVEK Ninety Pocketveringmatras

Header Avek Matras Ninety 01Header Avek Matras Ninety 01
De Ninety Jubileummatras.
Nu 50% korting op de tweede matras.
Header Avek Matras Ninety 02Header Avek Matras Ninety 02

Ninety Pocketveringmatras

Avek bestaat 90 jaar. En om dit te vieren hebben we speciaal voor jou Matras Ninety ontwikkeld. De Ninety is een luxe Avek matras, met liefde en zorg door onze vakmensen gemaakt. Ninety biedt je een aantal belangrijke productvoordelen. Bovendien krijg je nu maar liefst 50% jubileumkorting op de tweede matras.

Heerlijk slapen op Ninety.

Op een Ninety Matras slaap je heerlijk comfortabel. Het matras heeft 7 comfortzones in zowel de luxe ‘Innerzone latex’ afdeklaag als in de pocketveringkern. Zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt. En je schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaap valt.

Duurzame kwaliteit.

Matras Ninety is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct, gemaakt in onze fabriek in Surhuisterveen (Frl.). Het matras heeft een kern van thermisch geharde 6-slags pocketveren, waardoor de matras een lange levensduur heeft en lang zijn veerkracht behoudt. Voor de Ninety matrassen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Daarom een Ninety matras.

– Luxe afritsbare en reinigbare tijk, 100% anti-allergeen
– Toplaag van 5cm ‘Innerzone latex, voorzien van comfortzones, zeer comfortabel en sterk ventilerend
– Leverbaar in een standaard, stevige en extra stevige uitvoering
– Royale matrashoogte van 23 cm
– Deze matras is 1-zijdig beslaapbaar, en hoeft dus niet gekeerd te worden

Jubileum aanbieding!

De Ninety Pocketveringmatras is nu verkrijgbaar als speciale jubileumaanbieding. Bij aanschaf van twee matrassen ontvangt u maar liefst 50% korting op de tweede matras. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Scroll naar top

Pockets Laren

is open voor

CALL & SHOP

Bel of mail ons en maak een afspraak. U kunt daarna persoonlijk langskomen in onze winkel te Laren! U krijgt alle aandacht. Veilig en volgens richtlijnen RIVM!