AVEK Prata matras

avek-prata-slideshow-01avek-prata-slideshow-01
Avek Prata Matras.
Heerlijk genieten.
avek-prata-slideshow-02avek-prata-slideshow-02

Avek Prata Matras. Optimaal bedklimaat, robuust ligcomfort.

Hou je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata matras een goede keus voor jou. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De Prata matras is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

Heerlijk genieten op een Prata.

De Avek Prata biedt een uitstekend geventileerde en gezonde nachtrust. Prata is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een robuuster matras. Door de vele keuzes in extra royale afdeklagen wordt slapen op een Prata bovendien heel persoonlijk.

Slapen zoals jij dat wil.​

Je kunt kiezen uit een standaard of een stevige uitvoering. De extra dikke afdeklaag van het matras kies je ook zelf. Type 400 voor extra veerkracht, type 500 voor een comfortabele drukverdeling en type 600 voor nóg meer comfort en een perfecte drukverdeling. Je slaapt zoals jij dat wilt.

Garantie voor een gezonde nachtrust.​

Je lichaam wordt op een Prata optimaal ondersteund door 7 ergonomische comfortzones en maar liefst 400 veren per m². De sterk ventilerende materialen zorgen voor een optimaal bedklimaat. Hierdoor gaat het matras langer mee. Jouw garantie voor een jarenlange gezonde nachtrust.
Scroll naar boven