TRÉCA PARIS DE SLAAPKAMERKUNST

HET HUIS TRÉCA

Alle lof voor de Franse stijl van slapen. Met de matrassen van Tréca dompelt de nacht u onder in een haute couture-slaap en  een  elegante droomwereld.

Tréca staat al meer dan 80 jaar voor de Franse manier van slapen, een vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Omdat uw mooiste nachten die van elke dag zouden zijn.

TRÉCA PARIS COLLECTIES

Van dag tot dag, van nacht tot nacht stelt Tréca zijn knowhow ten dienste van uw slaap, zodat uw mooiste nachten die van elke dag zijn.
De modellen van Tréca zijn ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen en morfologie van iedereen, en maken zo een kwaliteitsslaap mogelijk.
De bekleding, de edele materialen en de met de hand gestikte afwerkingen maken van Tréca een prestigieus en verfijnd merk.

COUTURE COLLECTIE

Onze vakmensen werken iedere dag aan de beste matrassen, bedbodems en andere accessoires voor uw slaapkamer. Treca is het merk van uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap, de grote Parijse paleizen en de Franse expertise op het gebied van de nachtrust. Wij beheersen deze expertise al generaties lang en geven dit met plezier door aan onze klanten.

PARIS-COLLECTIE

Verfijning en luxe zijn de sleutelwoorden van de Paris-collectie. Deze modellen hebben integrale verticale capitonnering en zijn volledig met de hand gemaakt om de kwaliteit van de materialen en uw comfort te behouden. Ze kenmerken zich door een fijne afwerking: op de handgrepen staat de merknaam en het model geborduurd en op een label de naam van de lijn. U kunt het comfort van uw bed aanpassen door een bodem en topper passend bij uw matras te kiezen.

PLATINUM COLLECTIE

Het belangrijkste kenmerk van deze lijn zijn de meerdere opeengeplaatste pocketveren gecombineerd met een overvloedige matrasvulling bestaande uit natuurlijke materialen van goede kwaliteit, met een prachtige afwerking. De Platinum-collectie heeft verschillende voordelen die u een gepersonaliseerd comfort bieden. Geniet van het moment waarop u in slaap valt op een combinatie van een Platinum-matras, -bodem en -topper.

IMPÉRIAL-COLLECTIE

Om u een keuze aan persoonlijk comfort op maat te bieden, bevat de Impérial-collectie het beste van onze expertise en het resultaat van een lange traditie. Er is een ruime keuze aan modellen dankzij de verschillende soorten pocketvering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/of technische materialen.

TRÉCA PARIS 24/7 COLLECTIE

Scroll naar boven