Vandyck Superior Wellness Duo Elektrisch Verstelbaar

Slapen in deze elektrisch verstelbare Wellness is superieur. De 600 dubbel geveerde pocketveren die per vierkante meter zijn verwerkt in het matras geven u een ligcomfort gelijk aan de Wellness vlakke uitvoering. De Wellness duo is in meerdere unieke opstellingen verkrijgbaar. Eén deel vlak en één deel verstelbaar, of beide delen verstelbaar. Met de radiografische afstandsbediening komt met één druk op de knop het hoofd- en voeteind met knieknik in een vloeiende beweging omhoog. De matrastopper Deluxe, met aangebrachte “split” in het bovengedeelte, zorgt ervoor dat beide ligplaatsen individueel in hoogte verstelbaar zijn zonder “meetrekken” van de naastgelegen ligplaats. De elektrische verstelbare Wellness herbergt onder de klassieke belijning een uiterst modern en comfortabel boxspringbed van het hoogste niveau.

Door de extra aangebrachte ondersteuning aan de buitenzijde (kantstabiele zijkanten*) van de matrassen blijft het matras in vorm terwijl u in en uit het bed stapt. Wegzakken in het matras behoort hierdoor tot het verleden.

Bijzonderheden

Afmeting | Kleuren

Scroll naar top

Pockets Laren

is open voor

CALL & SHOP

Bel of mail ons en maak een afspraak. U kunt daarna persoonlijk langskomen in onze winkel te Laren! U krijgt alle aandacht. Veilig en volgens richtlijnen RIVM!