Slaapkameradvies is mensenwerk

Persoonlijke aandacht

Voor Hanneke en Martin van Driel is goed slaapkameradvies het meest persoonlijke cadeau dat je iemand kunt geven. Samen ontwerpen, adviseren en verzorgen zij al vele jaren de styling van onder meer meubel- en beddenshowrooms, woonwarenhuizen en woningtextielzaken. Met deze schat aan ervaring weten zij als geen ander dat het kiezen van het perfecte slaapcomfort altijd maatwerk is.

Bevlogenheid, betrokkenheid, deskundigheid

In hun showroom in hartje Laren ontvangen Hanneke en Martin hun klanten daarom met aandacht en een vers kopje koffie. Ook slaapkamerdeskundige José de Mari luistert graag mee en denkt mee. Zij heeft veel ervaring in het beddenvak en heeft voor veel gerenommeerde bedrijven gewerkt. Met weloverwogen keuzes en slimme combinaties vertalen Hanneke, Martin en José hun bevlogenheid, betrokkenheid en deskundigheid in een passend slaapkameradvies. Een advies waar een snel groeiende klantenkring blijvend blij mee is.

Geen matras met een muisklik

Hanneke en Martin weten dat u tegenwoordig uw nieuwe bed of matras met een paar muisklikken online kunt bestellen. Maar zij weten ook hoe groot de kans is dat u vervolgens vol spijt wakker ligt op uw snelle internetaankoop. Een matras, bed of boxspring moet in de eerste plaats goed voelen. Een heel persoonlijke ervaring, die u alleen kunt beleven door te gaan liggen, voelen en vergelijken. Voor Hanneke en Martin geen matrassen met een muisklik dus, maar een showroom waarin u in alle rust de allerbeste keuze kunt maken – en waar u bovendien terecht kunt voor een collectie bed- en badtextiel in de allermooiste kleuren en materialen.
Scroll naar boven